Groepsdiner utrecht Nachos
Groepsdiner utrecht Gratis Sangia

Perfecte locatie voor een
Groepsdiner in UtrechtGroepsdiner utrecht Tapas
Kom naar Happs en geniet van heerlijke tapas en Sangria!

Groepsdiner Utrecht

Heeft u iets te vieren met een grote groep vrienden, familie of collega’s? Restaurant Happs Tapas & Grill is de perfecte plek voor een groepsdiner in Utrecht. Bij ons is het culinair genieten op z’n Spaans, van tapas en heerlijke grill gerechten tot pinchos en Spaanse high tea. Met 400 zitplaatsen en een aparte ruimte exclusief voor uw groep, is Happs uitstekend geschikt om iets te vieren. Wij zijn 7 dagen per week geopend. Dus u bent bij ons elke dag welkom voor een groepsdiner in Utrecht.

Happs, de perfect locatie voor een groepsdiner in Utrecht

Op zoek naar een locatie voor een feestelijk groepsdiner in Utrecht? Het Spaanse restaurant Happs ligt in het centrum van Utrecht aan de altijd gezellige Oude Gracht, op steenworp afstand van het Centraal Station. Eten aan de gracht is voor vele een hoogtepunt, en een absolute must, in Utrecht. Het grote terras aan het water is buitengewoon geschikt voor een groepsdiner. Binnen sieren de muurschilderingen ons restaurant. Wij serveren een authentieke Spaanse maaltijd in de sfeervolle binnenstad. Ook de aparte zaal voor groepen en de sfeervolle hoekjes en zitplekken maken Happs de perfecte locatie voor een groepsdiner in Utrecht.

Romantisch dineren, een vrijgezellenfeest of uit eten met een zakenrelatie

Onze Spaanse keuken heeft een uitgebreide (groepen)kaart voor een speciaal diner. Of u nu romantisch wilt dineren, een vrijgezellenfeest in Utrecht organiseert of een zakenrelatie mee uit eten neemt. Happs Tapas & Grill restaurant biedt voor elk groepsdiner de perfecte setting. Van (vegetarische) tapas tot heerlijke vis- en vleesgerechten van de grill. En onze dessertkaart met rijkelijke nagerechten zijn maar moeilijk te weerstaan. Uiteraard bieden wij ook gezonde en gevarieerde maaltijdsalades.

Wilt u liever lunchen met de groep, in plaats van een groepsdiner? Uiteraard zijn jullie met een groep vrienden, familie of collega’s welkom voor de lunch. En denk ook eens aan onze high tea, wij serveren verassende Spaanse hartige en zoete hapjes.

Groepsdiner utrecht Tapas saus

Over Happs

Romantisch dineren, een vrijgezellenfeest of uit eten met een zakenrelatie? La Señorita Tapas & Grill restaurant in Utrecht verzorgt alles tot in de puntjes. Ons grote terras biedt 200 heerlijke zitplaatsen voor de zonnige dagen en binnen in ons mooie, gezellige restaurant zijn nog eens 200 comfortabele zitplaatsen beschikbaar.

Met een gevarieerd aanbod aan tapas en grill gerechten staan wij bekend als een zeer populair restaurant in Utrecht. Heeft u wensen die niet op onze kaart staan? Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Groepsdiner utrecht
Buitenterras

Onze kaarten

Menukaart Happs
Tapas groep Utrecht Ingredient

Reserveer een tafel

Tapas Ingredient

Dagelijks
reserveren van
11:00 - 23:00


Uiteten bij Happs
Tapas Ingredient

Al onze restaurants in Utrecht

Restaurent Utrecht Happs
Restaurent Utrecht El Olivo

Openingstijden

Dagelijks van 11:00 - 23:00

Ons adres

Oudegracht 73 a/d Werf
3511 AD Utrecht

Social media

Facebook Happs Instagram Happs

*Kom je eten met een groep van 7 of meer? Ontvang dan een gratis kan sangria!
**Alleen de jarige eet gratis op vertoon van zijn/haar paspoort of rijbewijs.