vrijgezellenfeest-bedrijfsfeest utrecht Nachos
vrijgezellenfeest-bedrijfsfeest utrecht Gratis Sangia

Eten met een grote groep in Utrecht.vrijgezellenfeest-bedrijfsfeest utrecht Tapas
Kom naar Happs en geniet van heerlijke tapas en Sangria!

Grote groep Utrecht

Wilt u met een groep vrienden, familie of collega’s iets vieren in Utrecht? Restaurant Happs Tapas & Grill is de perfecte plek om te dineren met een grote groep in Utrecht. Zo zijn wij ervaren in het hosten van grote groepen. Met 400 zitplaatsen en een aparte ruimte exclusief voor een besloten gezelschap, is Happs geschikt voor grote groepen. Bij ons is het culinair genieten op z’n Spaans, van tapas en heerlijke grill gerechten tot borrel met pinchos en Spaanse high tea. Wij zijn 7 dagen per week geopend, voor lunch en diner. Met een grote groep bent u dus elke dag welkom bij Happs Utrecht.

Wij hebben perfecte ruimtes voor grote groepen

Met een grote groep een feestelijke avond beleven in Utrecht? Onze besloten ruimtes maken Happs de perfecte locatie voor grote groepen. Zo hebben wij zowel buiten als binnen voldoende ruimte voor een diner of feest. Ons ruime terras met 200 zitplekken gelegen aan de Oudegracht ligt midden in de Utrechtse stad. Tevens kunt u in het restaurant een exclusieve ruimte reserveren, zodat u in alle privacy kunt genieten van elkaars gezelschap. En van de Spaanse cuisine uiteraard!

Uit eten met een groep in Utrecht

Een restaurant waar je welkom bent als groep. Dat is Happs, want ook wij houden ervan om gezellig te eten met een groep vrienden, familie of collega’s. Midden in het centrum en dichtbij Utrecht Centraal Station. En de Spaanse keuken die is bij uitstek geschikt voor een heerlijk groepsdiner. Niets zo gezellig als uit eten bij een tapas restaurant. Onze menu’s en arrangementen met een grote diversiteit aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten biedt voor ieder wat wils. Bij Happs kan het allemaal, gegarandeerd een avond gezellig uit eten met een grote groep. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen als u in Utrecht bent. Of bekijk alvast onze menukaart.

Vergaderen en eten in Utrecht

Ongestoord vergaderen en eten in Utrecht? Onze exclusieve ruimte is eveneens zeer geschikt als vergaderruimte. Middenin het centrum en makkelijk bereikbaar. Voor groepen van 8 tot 200 personen. De inspirerende stad Utrecht en de prikkelende Spaanse gerechten zijn de juiste ingrediënten voor een geslaagde bijeenkomst. Zo gaat iedereen weer energiek de vergadering in na een heerlijke maaltijd en een frisse neus in de stad. Nieuwsgierig? Maak kennis met Happs en ontdek hoe persoonlijk en gastvrij vergaderen met een groep kan zijn.

Reserveer voor een grote groep

Interesse? Neem gerust contact met ons! Wij lichten de vele mogelijkheden voor een grote groep graag nader toe. Voor vragen of het maken van een groepsreservering, bel 030 236 4618 of stuur een e-mail naar info@lasenoritatapas.nl. Wij denken graag met u mee.

vrijgezellenfeest-bedrijfsfeest utrecht Tapas saus

Over Happs!

Romantisch dineren, een vrijgezellenfeest of uit eten met een zakenrelatie? Happs Tapas & Grill restaurant in Utrecht verzorgt alles tot in de puntjes. Ons grote terras biedt 200 heerlijke zitplaatsen voor de zonnige dagen en binnen in ons mooie, gezellige restaurant zijn nog eens 200 comfortabele zitplaatsen beschikbaar.

Met een gevarieerd aanbod aan tapas en grill gerechten staan wij bekend als een zeer populair restaurant in Utrecht. Heeft u wensen die niet op onze kaart staan? Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

vrijgezellenfeest-bedrijfsfeest utrecht
Buitenterras

Onze kaarten

Menukaart Happs
Tapas groep Utrecht Ingredient

Reserveer een tafel

Tapas Ingredient

Dagelijks
reserveren van
11:00 - 23:00


Uiteten bij Happs
Tapas Ingredient

Al onze restaurants in Utrecht

Restaurent Utrecht Happs
Restaurent Utrecht El Olivo

Openingstijden

Dagelijks van 11:00 - 23:00

Ons adres

Oudegracht 73 a/d Werf
3511 AD Utrecht

Social media

Facebook Happs Instagram Happs

*Kom je eten met een groep van 7 of meer? Ontvang dan een gratis kan sangria!
**Alleen de jarige eet gratis op vertoon van zijn/haar paspoort of rijbewijs.