vrijgezellenfeest-bedrijfsfeest utrecht Nachos
vrijgezellenfeest-bedrijfsfeest utrecht Gratis Sangia

Van bedrijfsfeest tott
vrijgezellenfeest in Utrechtvrijgezellenfeest-bedrijfsfeest utrecht Tapas
Kom naar La Senorita en geniet van heerlijke tapas en Sangria!

Vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest in Utrecht

Met een grote groep een feestelijke avond beleven in Utrecht? Restaurant La Senorita is de perfecte locatie om een vrijgezellenfeest of een bedrijfsfeest te vieren. Wij zijn ervaren in het hosten van grote groepen. Zo verzorgen wij vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten voor groepen van 8 tot 200 personen in Utrecht. Wil jij borrelen, lunchen of dineren met een groep in Utrecht Centrum? Wij bieden diverse mogelijkheden voor een feest in Utrecht, uiteraard met een Spaans tintje.

Uit eten vrijgezellenfeest Utrecht

Op zoek naar een origineel en geheel verzorgd vrijgezellendiner in Utrecht? Viva España! Kom naar La Senorita en geniet van een heerlijke Spaanse avond. Uitgebreid uit eten en gezellig tafelen is typisch Spaans, en dat is precies wat wij u beloven. Een liedje of sketches tussen de tapas door? Het kan allemaal bij La Senorita. De authentieke tapas en grill gerechten lenen zich bij uitstek voor een vrijgezellenfeest Utrecht. Onder de vrijgezellen dames is onze high tea favoriet. Onbeperkt thee drinken met Spaanse hartige en zoete hapjes.

Wilt u ook onbeperkt genieten van Spaanse gerechten? Bekijk hier onze groepenkaart met diverse menu’s voor de lunch en het diner. Natuurlijk bieden wij ook diverse drankarrangementen. De sangria mag immers niet ontbreken bij een vrijgezellenfeest, nietwaar?

Uit eten bedrijfsfeest Utrecht

Een diner voor uw zakenrelaties organiseren? Of een bedrijfsfeest om afgelopen successen te vieren? Voor elk bedrijfsuitje is La Senorita dé plek in Utrecht om samen te komen met uw collega’s. U kunt een aparte zaal voor uw groepsdiner reserveren. Dat betekent heerlijk genieten van de Spaanse keuken zonder afleiding van andere groepen. Onze menukaart biedt volop keus voor uw bedrijfsfeest. Alleen een borrel organiseren? Ook dat is mogelijk. Bij ons geen bitterballen, maar huisgemaakte pinchos bij de borrel! Lekkere Spaanse borrelhapjes welke de chef dagelijks maakt van verse ingrediënten. Dat beloofd nog eens een fenomenaal personeelsfeest.

De perfecte locatie voor een etentje tijdens een vrijgezellenfeest in Utrecht

Waarom La Senorita Tapas & Grill de perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest in Utrecht is? Ongetwijfeld vanwege het heerlijke eten bereid met zorg en verse ingrediënten. Tevens bieden wij voldoende zitplaatsen in een sfeervol restaurant. Zo zijn wij geschikt voor grote groepen én intiem gezelschap. Het restaurant ligt midden in het stadscentrum van Utrecht. Na een etentje bij La Senorita loopt u zo naar een club om het vrijgezellenfeest dansend af te sluiten. Of combineer een dagactiviteit in Utrecht met een Spaanse lunch. Ook het Centraal Station ligt op loopafstand. En vergeet ons vriendelijke personeel en het ruime terras aan het water niet. Bij mooi weer zit u bij La Senorita aan de Oudegracht altijd in de zon.

Speciale wensen voor jouw vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest in Utrecht?

Heeft u een allergie? Of speciale wensen voor uw vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest in Utrecht? Neem gerust contact met ons op! Wij denken met u mee en lichten de vele mogelijkheden graag nader toe. Bel 030 236 4618 of stuur een e-mail naar info@lasenoritatapas.nl.

vrijgezellenfeest-bedrijfsfeest utrecht Tapas saus

Over La Señorita!

Romantisch dineren, een vrijgezellenfeest of uit eten met een zakenrelatie? La Señorita Tapas & Grill restaurant in Utrecht verzorgt alles tot in de puntjes. Ons grote terras biedt 200 heerlijke zitplaatsen voor de zonnige dagen en binnen in ons mooie, gezellige restaurant zijn nog eens 200 comfortabele zitplaatsen beschikbaar.

Met een gevarieerd aanbod aan tapas en grill gerechten staan wij bekend als een zeer populair restaurant in Utrecht. Heeft u wensen die niet op onze kaart staan? Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

vrijgezellenfeest-bedrijfsfeest utrecht
Buitenterras

Onze kaarten

Menukaart La Senorita
Tapas Ingredient

Reserveer een tafel

Tapas Ingredient

Dagelijks
reserveren van
11:00 - 23:00


powered by

Uiteten bij La Senorita
Tapas Ingredient

Al onze restaurants in Utrecht

Restaurent La Senorita
Restaurent El Olivo
Restaurent De Artisjok

Openingstijden

Dagelijks van 11:00 - 23:00

Ons adres

Oudegracht 73 a/d Werf
3511 AD Utrecht

Social media

Facebook La Senorita Twitter La Senorita

*Kom je eten met een groep van 7 of meer? Ontvang dan een gratis kan sangria!
**Alleen de jarige eet gratis op vertoon van zijn/haar paspoort of rijbewijs.